Sivut

torstai 22. marraskuuta 2012

Tunnustus

Kiitän Annaa, joka tämän tunnustuksen minulle antoi vaikkakin omasta mielestäni tässä blogissa ei sisältöä ole nimeksikään. Annan blogiin pääsee tästä.


Säännöt:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita heille tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

En oikein tiedä kenelle tämän jakaisin, joten en aijo noudattaa sääntöä numero 2 tai 3. Looginen syy-seuraus-suhde tässä. Hehe. Mutta! Asiaan. :D

1. Minulla on laktoosi-intoleranssi, mutten hirveästi mainostele sitä, sillä en oireile kuin harvoin. Siksipä kaakao on harvinaista herkkua meikäläiselle.

2. Pyrin olemaan luokittelematta asioita. Esimerkiksi lempiväriä en osaa valita sillä enhän minä edes tiedä kaikkia värejä ja jos sanon punainen niin se voi tarkoittaa melkein millaista punaista tahansa. 

3. En ole kovin hyvä puhumaan ns. "tärkeistä" asioista, joten en paljon koskaan pidä syvällisiä keskustelutuokioita.

4. Olen ihan liikaa koneella ja luen ihan liikaa ficcejä.

5. Vastavuoroisesti luen ihan liian vähän "oikeaa" kirjallisuutta ja liikun aivan liian vähän.

6. Opiskelen avoimessa yliopistossa venäjää ja olen ihan super mielissäni siitä. :D

7. Aloitin myös espanjan opiskelun avoimessa, mutta se vain jäi... Syytän huonoa kirjaa, ja en kyllä voi luennoitsijaakaan mitenkään taivaisiin kehua.

8. Oho viimeinen! En yhtään tiedä ovatko nämä olleet tarpeeksi syvällisiä vai eivät, vai ovatko ne olleet liiankin syvällisiä, mutta pienenä katsoin Leijonakunigas 2-elokuvaa enemmän kuin ensimmäistä osaa. Syynä yksinkertaisesti se, ettei meillä ollut ensimmäistä leffaa kuin vasta DVDn tultua. Nyt sitten tilanne on päinvastainen, Leijonakunigas DVD kyllä toimii, mutta Leijonakunigas 2 VHS ei niinkään. Tai saassaisi se toimiakkin mikäli meillä olisi laite mikä sitä pyörittäisi!

4 kommenttia:

 1. Mä katsoin pocahontas 2:sta kauhean paljon, mutta katsoin ekan osan ekaa kertaa vasta vähän vanhempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että mää katoin Pocahotnas kakkosta kans aika paljon! :D Mutta meillä on se ykkönenki DVDllä mutta tykkäsin kakkosesta enempi koska NÄTTEJÄ MEKKOJA! :D

   Poista
 2. kohtalotoveri (kasikohta)! mullakaa ei ollu leijonakuningas ykköstä ja pienenä kattoin sitä kakkosta koko ajan :DDD

  VastaaPoista